Oslobođenja 32 

 

  • Lokacija: Oslobođenja 32, Pančevo
  • Tip Projekta: Izgradnja Stambene Zgrade

O projektu

Izgradnja stambene zgrade po najinovativnijim standardima. Izgradnja objekta je u toku i prvi stanovi su već pronašli svoje vlasnike.
Posebnu pažnju pri gradnji objekata, posvećujemo kvalitetu gradnje, energetskoj efikasnosti, materijalizaciji zidova, stolarije, termo i zvučne izolacije i završnih obrada.
Stanovi su projektovani i prilagođeni različitim potrebama stanara, jer su funkcionalno rešeni kao: garsonjere, jednoiposobni, dvosobni, dvoiposobni, trosobni i troiposobni, jer smo vremenom imali potražnju za svakim od navedenih tipova, a i stalne kupce čijim smo potrebama prilagodili projekat.
Za potrebe stanara obezbeđen je parking prostor sa 18 parking mesta u dvorištu parcele, kojem se lako pristupa sa ulice kroz ajnfort prolaz: za svaki stan je predviđeno po jedno parking mesto.
Pri projektovanju stanova vodilo se računa da prostor bude maksimalno iskorišćen, čime je postignut kvalitetan odnos kvadrature i broja spavaćih soba, uz dosta prirodnog osvetljenja.
Kvadrature stanova kreću se od 34 do 83 m², od čega tri dupleksa različitih kvadratura, čime su arhitektonski pokrivene različite potrebe kupaca.
Savršena lokacija omogućava vam da se opustite u privatnosti i tampon zoni zelenila, a istovremeno se nalazi na nekoliko minuta od centra grada.
Objekat se nalazi u neposrednoj blizini autobuskih stanica javnog prevoza, obrazovnih instutucija, zdravstvenih institucija, parkova, pijaca, marketa, tržnog centra, restorana i drugih mesta, čime ova lokacija zadovoljava potrebe svakog člana porodice.
OSLOBOĐENJA 32 primer jednog stana

Kontakt

11 + 7 =

Ljube Didića 14, 11060 Beograd (Palilula)

Za dodatna pitanja i više informacija kliknite ovde.