Oslobođenja 13A 

 

 • Lokacija: Oslobođenja 13A, Pančevo
 • Tip Projekta: Izgradnja Stambene Zgrade

O projektu

Izgradnja stambene zgrade po najinovativnijim standardima. Projekat završen u roku i prvi stanari su već useljeni.

Posebna pažnja pri gradnji oba objekta, posvećena je izuzetnom kvalitetu gradnje, energetskoj efikasnosti, materijalizaciji zidova, stolarije, termo i zvučne izolacije i završnih obrada.

Stanovi su projektovani i prilagođeni različitim potrebama stanara, jer su funkcionalno rešeni kao garsonjere, jednoiposobni, dvosobni i dvoiposobni stanovi.

Za potrebe stanara obezbeđen je parking prostor sa 18 parking mesta u dvorištu parcele, kojem se lako pristupa sa ulice kroz ajnfort prolaz.

Pri projektovanju stanova vodilo se računa da prostor bude maksimalno iskorišćen, čime je postignut kvalitetan odnos kvadrature i broja spavaćih soba, uz dosta prirodnog osvetljenja.

Kvadrature stanova kreću se od 29 do 76 m², a tu je i dupleks od 58 m², čime su arhitektonski pokrivene različite potrebe kupaca.

Savršena lokacija omogućava vam da se opustite u privatnosti i tampon zoni zelenila, a istovremeno se nalazi na nekoliko minuta od centra grada.

Objekat se nalazi u neposrednoj blizini autobuskih stanica javnog prevoza, obrazovnih instutucija, zdravstvenih institucija, parkova, pijaca, marketa, tržnog centra, restorana i drugih mesta, čime ova lokacija zadovoljava potrebe svakog člana porodice.

  Oslobođenja 13A

   

  Video snimak unutrašnjosti zgrade, stanovi sa rasporedom prostorija.

  Virtuelni vodič kroz vaš budući stan.

  Kontakt

  13 + 11 =

  Ljube Didića 14, 11060 Beograd (Palilula)

  Za dodatna pitanja i više informacija kliknite ovde.