Oslobođenja 36 

 

  • Lokacija: Oslobođenja 36, Pančevo
  • Tip Projekta: Izgradnja Stambene Zgrade

O projektu

Izgradnja stambene zgrade po najinovativnijim standardima. Projekat zavrsen u roku i prvi stanari su vec useljeni.

Posebna pažnja pri gradnji oba objekta, posvećenja je izuzetnom kvalitetu gradnje, energetskoj efikasnosti, materijalizaciji zidova, stolarije, termo i zvučne izolacije i završnih obrada.

Stanovi su projektoivani i prilagođeni različitim potrebama stanara, jer su funkcionalno rešeni kao garsonjere, jednoiposobni, dvosobni i dvoiposobni stanovi.

Za potrebe stanara obezbeđen je parking prostor sa 18 parking mesta u dvorištu parcele, kojem se lako pristupa sa ulice kroz ajnfort prolaz.

Pri projektovanju stanova vodilo se računa da prostor bude maksimalno iskorišćen, čime je postignut kvalitetan odnos kvadrature i broja spavaćih soba, uz dosta prirodnog osvetljenja.

Kvadrature stanova kreću se od 35 do 71 m², a tu je i dupleks od 99 m², čime su arhitektonski pokrivene različite potrebe kupaca.

Savršena lokacija omogućava vam da se opustite u privatnosti i tampon zoni zelenila, a istovremeno se nalazi na nekoliko minuta od centra grada.

Objekat se nalazi u neposrednoj blizini autobuskih stanica javnog prevoza, obrazovnih instutucija, zdravstvenih institucija,parkova, pijaca, marketa, tržnog centra, restorana i drugih mesta, čime ova lokacija zadovoljava potrebe svakog člana porodice.

    Kontakt

    12 + 3 =

    Ljube Didića 14, 11060 Beograd (Palilula)

    Za dodatna pitanja i više informacija kliknite ovde.